Informatie 

 

Uniek vergaderen in de natuur.

Deze unieke vergaderlocatie ligt aan de rand beschermd natuurgebied Natura 2000. De vergader ruimte is totaal van glas zodat het lijkt of je midden in de natuur aan het vergaderen bent. Tijdens de vergadering kan het zomaar gebeuren dat een ree voorbij het grote raam wandelt. Rust, ruimte en privacy zijn hier verzekerd, ondanks dat Amsterdam en Utrecht zich op korte afstand bevinden. Hier verblijven jullie in je eigen groene privé-bubbel, tijdens jullie verblijf zijn er geen andere gasten.

Geweldig uitzicht over het Gooimeer

De Groene Duinen is een moderne en stijlvol ingericht villa op een unieke plek in de Randstad. De vergaderkamer bevindt zich in een grote glazen ruimte, waardoor je rondom geniet van een geweldig uitzicht over het Gooimeer en omringend groen. De ruimte is geschikt voor allerlei soorten bijeenkomsten zoals heidagen, vergaderingen, board meetings, teamsessies, presentaties en andere zakelijke bijeenkomsten. Naast de vergaderruimte staat ook de rest van de villa tot jullie beschikking. Er is een lobby, een gezellige kamer met open haard, een dakterras en een prachtige tuin. 

De locatie De Groene Duinen 

De villa beschikt over meerdere ruimtes die allemaal tot jullie beschikking staan. In de vergaderruimte kun je terecht met een gezelschap tot maximaal 20 personen. Aan de vergadertafel kunnen 9 a 10 personen zitten en tot 20 personen kan een theater opstelling gemaakt worden. De kamer met open haard is een fijne plek voor een informeel gesprek tussendoor en de lobby nodigt uit om jullie dag met een borrel af te sluiten. Er is zelfs een dj-set aanwezig, zodat een gezellige afsluit borrel ook tot de mogelijkheden behoort.

Lunchen

Jullie meeting wordt geheel op maat ingericht van mooie lunch met biologische producten tot sterren lunch tot de mogelijkheden behoort . Bij aankomst staat er verse koffie, thee, bronwater en fruitschaal voor jullie klaar en voor de lunch wordt er gewerkt met biologische producten. Geef jullie wensen door aan gastvrouw Ilona.

Vergaderbreaks en teambuilding activiteiten

Villa De Groene Duinen ligt midden in een beschermd natuurgebied Natura 2000. Direct vanuit de villa loop je een bosrijk gebied in waar je heerlijk kunt wandelen. Er leven hier volop reeën en vossen, de kans dat je wat tegenkomt is groot. De grote tuin rondom de villa is uitermate geschikt voor een actieve vergaderbreak.

Waar ligt vergaderlocatie De Groene Duinen?

Villa De Groene Duinen ligt in een beschermd natuurgebied (Naturen 2000) in Naarden, aan het Gooimeer. De villa ligt in de driehoek Amsterdam - Utrecht - Amersfoort en is binnen enkele minuten te bereiken vanaf de A-1. Vanuit alle richtingen is deze vergaderlocatie goed aan te rijden en er is voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig. 

 

Prijs indicatie 

Huur per dag € 1000,- tot 20 personen

Dag deel €  600,- tot 10 personen

lunch per persoon € 20,-

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb